diumenge, 21 d’abril del 2019

MANTEGA DE CACAUET O PEANUT BUTTER CASOLANA...QUINA GANA!

Si voleu sorprendre amb un esmorzar senzill, saludable i deliciós, no deixeu de preparar mantega de cacauet casolana, i fer-la servir per construir una torrada, amb fruita del temps, que segur causarà sensació!


INGREDIENTS
cacauets torrats
mel al gust

PREPARACIÓ
Compreu cacauets torrats i trieu una bona peli per tenir oportunitat de pelar-los tranquilament al sofà!


Jo després d'una sessió de cinema francès, ahir al vespre, tenia aquest pot!


La recepta és tan senzilla com posar els cacauets pelats a la batedora o trituradora i no parar fins obtenir una barreja cremosa.




Llavors és el moment d'afegir una mica de mel. Hi ha gent que també hi posa sal, tot depèn dels gustos i de perquè la volgueu fer servir!


Acabeu de barrejar i disposeu en un pot.


Tindreu mantega de cacauet per dies...


I us asseguro que damunt una torrada, i coronada de fruita del temps, és una menja deliciosa!


Que vagi de gust!

1 comentari:



  1. Bona tarda,

    El meu nom és Silvia Nicolàs i són l'autora d'un blog que he començat fa poc anomenat "La Carabassera Moderna".

    Feia temps que pensava en la manera de compartir maneres de ser més autosuficients i sostenibles a través de receptes i idees de coses que podem fer a casa en comptes de comprar-les fetes. És per això que he començat aquest blog dedicat a les persones autosuficients i rebels, com la Carabassera.

    És un blog senzill i amb poques publicacions encara, però que espero que vagi creients i sigui un bon espai per compartir i fer xarxa.

    En una de les publicacions, amb el títol "Deixa de comprar pastanaga tallada! 30 coses que pots fer tu mateix en comptes de comprar-les ", comparteixo una recepta de la vostra pàgina per fer Mantega de Cacauet.

    Us escric per fer-vos coneixedors d'aquest link a la vostra pàgina en el meu blog. Si no us sembla bé que hi sigui, tranquil·lament m'ho podeu fer saber i el retiraré.

    lacarabassera.blogspot.com

    Salutacions,

    Silvia Nicolas
    àlies la carabassera moderna

    ResponElimina