diumenge, 13 d’octubre del 2019

PA DE PLÀTAN, PASTANAGA I NOUS...

Aquest pa us soluciona esmorzars, berenars i postres...això si aconseguiu que, entre àpat i àpat, no desaparegui misteriosament, que és precisament el que ha passat a casa! La recepta és una adaptació de la que fa uns dies va penjar a l'insta la Sofia (@sobrillasblog). Us recomano la seguiu perquè les seves idees sempre són genials!


INGREDIENTS (per un cake rectangular)
Pel cake
3 rovells d'ou
3 plàtans petits madurs aixafats
4 pastanagues mitjanes picades
la pela ratllada d'una taronja
125 grams de sucre moreno
250 grams de farina
1 cullerada de llevat químic tipus Royal
125 ml d'oli de coco
un bon grapat de nous picades
gingebre i canyella al gust

Per la decoració
1 tassa de sucre llustre
el suc de mitja taronja
festucs pelats i trossets de kit kat de te matcha

PREPARACIÓ
Agafem un bol i hi aboquem tots els ingredients, tret de les nous.



Ho remenem molt i molt bé fins obtenir una massa homogènia. Llavors hi afegim les nous picades.


Quan les nous estiguin repartides, aboquem la massa en un motlle rectangular, prèviament folrat i engreixat i enfornem a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant 50 minuts.


Cuit us ha de quedar més o menys així.


Mentre el cake es refreda, prepareu el glacejat barrejant amb una cullera el sucre llustre i el suc de taronja, que afegireu poc a poc.



El glacejat, perquè s'aguanti i cobreixi, ha de tenir la textura d'un iogurt grec. Obtinguda la mateixa, repartiu per sobre el cake amb l'ajuda d'una mànega o una cullera, i repartiu pel damunt els festucs i els trossets de kit kat.



Obtindreu un pa deliciós, amb ingredients saludables i d'allò més formós!


Que vagi de gust!

1 comentari: