diumenge, 31 de maig del 2020

MOCHIS TRUFA

Avui ens endinsem al món de la rebosteria japonesa. La cuina asiàtica, en general, m'apassiona, i la cuina japonesa especialment, per això ha provat mochis a diversos llocs, i us puc dir que aquests em van quedar prou bons! Són entretinguts de preparar, però no necessiteu cap instrumental especial, i poden esdevenir el toc dolç per un àpat d'inspiració oriental!


INGREDIENTS (Per 10 mochis petits)
50 grams de farina d'arròs
150 ml d'aigua
100 grams de sucre blanc
75 grams de nata per muntar
100 grams de xocolata negra 70%
maizena
cacau en pols

PREPARACIÓ
Preparem primer la trufa del farcit. Tan senzill com trinxar la xocolata, i abocar-hi al damunt la nata bullint. Deixar tres o quatre minuts i llavors remenar suaument fins obtenir una crema de xocolata d'allò més sedosa. Reserveu a la nevera fins que endureixi.




Col.loqueu la farina d'arròs, l'aigua i el sucre en un caçó, a foc baix, i remeneu i remeneu fins que quedi molt espès, una massa treballable.





Aboqueu aquesta massa damunt una superfície enfarinada generosament de maizena i dividiu.




Llavors aplaneu cada porció en el palmell de la mà (prèviament ben enfarinat), farciu amb una culleradeta de la trufa solidificada i tanqueu.



Només us queda decorar amb cacau i reservar a la nevera fins al moment de servir.


Mireu quin interior trufat més temptador!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada