Avui he versionat un clàssic de les nostres pastisseries, les trufes, amb un licor típic de Girona i comarques: la ratafia. El resultat, unes trufes de ratafia q fan aixecar l’ànim i l’esperit! A més, es fan en un tres i no res. Espero us agradin!
INGREDIENTS
125 grams de xocolata negra 70%
25 grams de mantega
un bon rajolí de ratafia
3 galetes maries molt ben trinxades
cacau pur en pols
PREPARACIÓ
Fonem al microones la xocolata, juntament amb la mantega tallada a trossets i la ratafia.
Així les trufes tindran una mica de textura cruixent interna.
Llavors agafem un recipient quadrat (d'uns 10-12 cm de costat), el folrem amb paper de forn, i hi aboquem la barreja.
ohhhhhh,quina pinta les provare amb els amics pel desconfinament
ResponEliminaSón molt ràpides de fer i queden boníssimes!
EliminaUmm, m'encanta la ratafia, provaré la recepta
ResponEliminaUn gran licor!
ResponElimina