divendres, 15 de maig del 2020

TRUFES DE RATAFIA

Avui he versionat un clàssic de les nostres pastisseries, les trufes, amb un licor típic de Girona i comarques: la ratafia. El resultat, unes trufes de ratafia q fan aixecar l’ànim i l’esperit! A més, es fan en un tres i no res. Espero us agradin!


INGREDIENTS
125 grams de xocolata negra 70%
25 grams de mantega
un bon rajolí de ratafia
3 galetes maries molt ben trinxades
cacau pur en pols

PREPARACIÓ
Fonem al microones la xocolata, juntament amb la mantega tallada a trossets i la ratafia.



Hi afegim tres galetes maries ben trinxades i remenem bé. 


Així les trufes tindran una mica de textura cruixent interna.


Llavors agafem un recipient quadrat (d'uns 10-12 cm de costat), el folrem amb paper de forn, i hi aboquem la barreja.



Deixem refredar a la nevera unes dues hores, o fins que la barreja endureixi.


Tot seguit, desemmotllem (amb el paper és molt fàcil), tallem i arrebossem amb el cacau.





Reserveu a la nevera, en un recipient tancat, fins al moment de servir! Ja veureu com volen!


Que vagi de gust!

4 comentaris: