diumenge, 14 de juny del 2020

PHOSKITOS A LA NOSTRA MANERA

Amb la Dinke, la meva filla mitjana, aquest cap de setmana hem preparat uns "phoskitos" casolans, a la nostra manera...han quedat pecaminosos!!! I són prou senzills de preparar!



INGREDIENTS (Per uns 12 phoskitos)
125 grams de sucre blanc
4 ous
125 grams de farina de blat
dues cullerades de pasta de vainilla bourbon
1/2 got d'aigua
crema de cacau tipus nutella
xocolata negra i xocolata blanca de cobertura

PREPARACIÓ
Batem molt i molt el sucre i els ous amb l'accessori globus de la KA. Quan la barreja ha triplicat el volum, hi afegim la farina, prèviament tamisada, a mà, amb moviments suaus de baix a dalt. Llavors col.loquem la massa en una mànega i l'estenem en una safata de forn, folrada de paper i engreixada.



L'aplanem amb l'ajuda d'una espàtula, i l'enfornem, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant 10 minuts.



Quan traiem la placa del forn, li donem la volta i suquem la part que tocava el paper amb una mica d'aigua avainillada (la fem barrejant aigua calenta amb la pasta de vainilla bourbon).


Llavors, emprant paper de forn, l'enrosquem i el deixem refredar. El pas següent és desenroscar la placa (que per entendre'ns ja haurà agafat forma de braç de gitano) i untar-la generosament amb el que volguem. En el nostre cas, amb nutella.


El tornem a enroscar, el posem un rato, embolicat, al congelador perquè prengui cos, i el tallem a rodanxes que anem col.locant en una safata, altre cop folrada amb paper de forn.



Llavors fonem la xocolata blanca i la xocolata negra de cobertura, i els banyem. Nosaltres els hem banyat amb xocolata negra, i decorat amb blanca, però podria ser al revés. Si voleu que estiguin coberts de xocolata per totes dues bandes, primer en cobriu una, la deixeu prendre, li doneu la volta, i cobriu l'altra.


Queden bonissíms i en un recipient hermètic, a la nevera, es guarden perfectes dos o tres dies! Són un berenar de luxe! Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada