diumenge, 14 de juny de 2020

PA FREGIT A L'ESTIL XINÈS

I aquí teniu una recepta de les que a casa ha tingut més èxit darrerament: el pa fregit a l'estil xinès. Som molt fans de la cuina asiàtica, i sempre que podem en cuino alguna recepta...Aquesta, sense cap mena de dubte, la repetirem una i altra vegada! Per cert, la recepta la vaig treure del bloc Ara Cuina, on hi trobareu sempre molt bones idees!


INGREDIENTS (per uns 18-20 panets)
500 grams de farina de força
240 grams d'aigua tèbia
50 grams de sucre
10 grams d'OOVE
50 grams de llevat fresc de flequer
dos pessics de sal
oli de girasol abundant per fregir

PREPARACIÓ
Barregeu l'aigua tèbia amb el sucre i el llevat, i deixeu reposar uns minuts.


Afegiu aquesta barreja al bol on haureu col.locat prèviament la farina, l'oli i la sal. Pasteu, amb l'accessori ganxo de la KA, fins que obtingueu una massa elàstica.




Feu una bola amb la massa, la col.loqueu en un bol enfarinat, la tapeu i la deixeu repassar uns 40 minuts.



Passada l'estona, amasseu a mà durant uns segons la massa, per desgasificar-la, i la dispositeu en una superfície enfarinada.


Dividiu la massa en trossets i estireu cada un d'ells amb l'ajuda d'un corró.



Plegueu les puntes de la massa estirada. Us ha de quedar més o menys així. Dipositeu cada panet damunt un trosset de paper de forn. Torneu a tapar i deixeu reposar i llevar durant uns 40 minuts més.




Passat el segon temps de llevat, és el moment de coure els panets al vapor, en una vaporera, durant uns 15 minuts.


Us han de quedar més o menys així.


Un cop cuits al vapor, els fregim en oli de girasol abundant, per aconseguir el cruixent i daurat exterior típic. Primer daureu per un costat, i després per l'altre.



Un cop fregits, escorreu en paper de cuina, i a podeu servir!


A casa no tenia temps d'acabar una fregida que ja s'havien cruspit l'anterior!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada