Al blog tenia altres tiramisús (el de cacau -trobareu la recepta clickant a aquí-, i el de mojito -trobareu la recepta clickant a aquí-) però no tenia el de tiramisú clàssic, en la versió exprés que faig i que dóna un resultat genial. Només una cosa: jo no tenia amaretto, el licor tradicional amb el que es fa, i hi vaig posar rom, que m'encanta. Vosaltres mateixos, però no deixeu de preparar-lo.
INGREDIENTS
4 rovell i 4 clares d'ou
120 grams de sucre
500 ml de cafè (jo he fet servir soluble descafeinat)
un raig de licor (amaretto, rom...)
500 grams de mascarpone
melindros
cacau en pols per decorar
PREPARACIÓ
Comencem batent bé els 4 rovell i la meitat del sucre.
Llavors hi incorporem, molt a poc a poc, i suaument, les clares a punt de neu (que haurem muntat amb l'altra meitat del sucre).
I fet això ja podem començar a muntar el tiramisú, en un recipient de vidre que pogueu tapar. Primer suqueu els melindros en el cafè, alegrat amb el rom o l'amaretto, i feu una primera capa amb ells.
Un cop ple, reserveu a la nevera fins el moment de servir, i just abans, empolsineu generosament amb cacau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada