INGREDIENTS
cirerols
oli d'oliva verge
alls
farigola
orenga
Aquest és l'oli que he fet servir jo, i que m'ha agradat molt. |
PREPARACIÓ
Col.loquem els cirerols a la crockpot.
Cobriu amb oli d'oliva verge i programeu la crockpot a temperatura baixa, durant 4-5 hores. Durant la cocció deixeu la tapa una mica oberta, o col.loqueu un drap sobre la mateixa per recollir la condensació.
Si estan ben coberts d'oli -com a la primera foto- duren a la nevera fins a dos setmanes (això si els de casa no descobreixen tan espectacular menja), i tenen mil utilitats, i si no us ho creieu mireu aquestes creps que vam preparar: cirerols confitats i formatge de cabra, no cal res més. I per cert, l'oli de confitar-los és un amanit deliciós per amanides, pastes i arrossos.
Que vagi de gust!
Mónica los tomates confitados son deliciosos. Explotan en la boca al comerlos. No conocía tu espacio aquí te dejo el mio para que lo conozcas.
ResponEliminahttps://siempreseraprimavera.blogspot.com/
Gràcies!
EliminaMuy buena elaboración, el acompañamiento perfecto para un montón de recetas, veo que llevas casi un mes sin publicar, espero que estés bien y se por descanso, chao chao
ResponEliminaMoltes gràcies!
Elimina