He estat molts dies sense publicar res...i això que tinc un munt de receptes fetes i fotografiades. Però és que el principi de curs sempre és complicat, i enguany, a més, el desànim provocat per la situació general, ha fet que estigués un pèl desmotivada...En fi, sort que cuinar sempre és una gran teràpia, i avui retorno al blog amb una recepta per llepar-se els dits!
INGREDIENTS (per un motlle de 24 cm de diàmetre aprox.)
320 grams de mantega
320 grams de sucre moreno
320 grams d'ou pesats amb closa i tot
320 grams de farina amb llevat incorporat
2 cullerades d'espècies speculoos
4 o 5 pastanagues ratllades
un bon grapat de panses
PREPARACIÓ
Bateu molt i molt bé la mantega i el sucre, fins obtenir una crema. Hi afegiu els ous, un a un, i no deixeu de batre fins tornar a obtenir una barreja cremosa. Llavors és el torn de la farina. Pel que fa la farina, barregeu el just perquè quedi ben incorporada.
Que vagi de gust!
Espectacular a de estar boníssim amb aquesta combinació .
ResponEliminaMoltes gràcies!
Elimina