dimarts, 20 d’octubre del 2020

BUNYOLS DE MONIATO

Quan és temps de moniatos, a casa, sempre n'hi ha! Ens els mengen cuits al forn, en puré o fregits...en som molt fanàtics! Per això, quan he trobat anotada per casa una recepta de bunyols de moniato que ves a saber d'on vaig copiar, he tardat tres segons en posar-me a preparar-la! Aquí la teniu. Són uns bunyols excepcionals, que es preparen i es mengen en poc més de deu minuts!


INGREDIENTS (per uns 25 bunyols)
1 moniato mitjà cuit al forn i pelat
120 grams de farina
60 ml de llet
1 ou
 un pessic de sal
2 cullerades de sucre llustre
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
oli de girasol per fregir-los i sucre blanc per arrebossar-los
 
PREPARACIÓ
Jo ja tenia el moniato cuit (en faig molts i se'ls mengen a cullerades per berenar), però si no és el cas, haureu de coure'l, embolcallat amb paper d'alumini, fins que estigui ben tou. En aquest enllaç trobareu alguns trucs per la seva cocció: moniatos al forn.


Llavors posem la carn del moniato i la resta d'ingredients en una batedora (jo he fet servir la KA amb l'accessori globus), i ho batem fins a obtenir una massa fina.


Ja només us quedarà fregir la massa en petites porcions, en abundant i calent oli de girasol...




...escórrer bé els bunyols ja fregits en paper de cuina, i ensucrar generosament.


Fets i menjats són una delícia!


Que vagi de gust!


3 comentaris: