Quan és temps de moniatos, a casa, sempre n'hi ha! Ens els mengen cuits al forn, en puré o fregits...en som molt fanàtics! Per això, quan he trobat anotada per casa una recepta de bunyols de moniato que ves a saber d'on vaig copiar, he tardat tres segons en posar-me a preparar-la! Aquí la teniu. Són uns bunyols excepcionals, que es preparen i es mengen en poc més de deu minuts!
INGREDIENTS (per uns 25 bunyols)
1 moniato mitjà cuit al forn i pelat
120 grams de farina
60 ml de llet
1 ou
un pessic de sal
2 cullerades de sucre llustre
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
oli de girasol per fregir-los i sucre blanc per arrebossar-los
PREPARACIÓ
Jo ja tenia el moniato cuit (en faig molts i se'ls mengen a cullerades per berenar), però si no és el cas, haureu de coure'l, embolcallat amb paper d'alumini, fins que estigui ben tou. En aquest enllaç trobareu alguns trucs per la seva cocció: moniatos al forn.
Moltes Gracies😘😘
ResponEliminaA tu!
EliminaHola! Quan dius 2 cullerades son de postre o grans? Gracies!
ResponElimina