Provar de cuinar plats d'aquí i d'allà és una de les meves dèries, i avui, aprofitant que els de zanuy em van enviar per tastar uns "nachos" de remolatxa, tan gustosos com vistosos, i per tant tenia l'acompanyament perfecte, ha sigut el moment de provar de fer una de les estrelles de la cuina mexicana: el guacamole. Ens ha agradat molt, sobretot a les meves filles grans, que els encanten les receptes per "dipejar" (sucar), i que fins i tot s'han animat a participar en la seva elaboració. Així que repetirem ben aviat!
INGREDIENTS
2 alvocats madurs
1 tomàquet madur pelat i sense llavors
1/2 ceba tendra (de mida mitjana)
unes quantes fulles de coriandre
el suc d'una llima
sal
(a Mèxic opcionalment hi posen "chile jalapeño", o sigui que si us agrada el picant, i en teniu, ho podeu provar)
PREPARACIÓ
Buideu els dos alvocats i, amb l'ajuda d'una forquilla, els aixafeu.
Quan els tingueu ben aixafats, hi afegiu el tomàquet i la ceba tallats minúsculs, la sal i el coriandre picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada