diumenge, 10 de gener del 2021

LACASITOS COOKIES

Aquestes galetes, tipus cookies, són molt senzilles de preparar, donen un resultat visual molt acolorit, tenen molt bon gust (no gaire dolç), i el cruixent dels lacasitos (que aguanten molt bé la calor del forn) també els fa tenir una textura excepcional!


INGREDIENTS (per unes 20 galetes)
400 grams de farina
un pessic de sal
180 grams de mantega
100 grams de sucre blanc
100 grams de panela
2 ous
2 cullerades de pasta de vainilla bourbon
tots els lacasitos de colors que volgueu per decorar

PREPARACIÓ
Batem els sucres i la mantega fins a obtenir una crema. Afegim els ous i la vainilla i barregem fins que s'integrin. Finalment, incorporem la farina i la sal i barregem el just fins a obtenir una massa homogènia. Jo ho he fet amb l'accessori pala de la KA, però a mà també es pot. Potser el més pesat és el pas d'aconseguir la crema amb la mantega i el sucre, però us serà més fàcil si la mantega està en textura pomada.





Un cop aconseguida una massa com la de la foto anterior, en feu boletes i les disposeu damunt una safata folrada de paper de forn. Amb la mà una mica enfarinada, les aplaneu i hi disposeu pel damunt tots els lacasitos que volgueu.




Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 16-18 minuts o fins que veieu que estan dauradetes. Les deixeu refredar damunt una reixa...i a punt per degustar!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada