Un pa en paella, fet de manera molt ràpida, i que pot servir de base per qualsevol acompanyament: embotits, formatges, salses! Es fa en poca estona i amb pocs estris, així que no hi ha excusa per no ser panarra un dia, i posar mans a la farina!
INGREDIENTS (Per unes 10-12 porcions)
300 grams de farina1 pessic generós de sal
1 culleradeta de llevat sec de flequer
100 ml d'aigua tèbia
3 cullerades d'OOVE
3 cullerades de iogurt tipus grec
una mica més d'OOVE, formatges i embotits per acompanyar
PREPARACIÓ
Disposem en el bol tots els ingredients secs (farina, sal i llevat, mirant sempre que la sal no toqui el llevat) i hi afegim els ingredients líquids (aigua, oli i iogurt). Barregem bé fins que tots els ingredients quedin integrats, i formem una bola. Tapem i deixem reposar una mitja hora.
Un cop reposada, dividim la massa en petites porcions. Agafem cada una d'elles, amb les mans untades amb una mica d'oli, i les estirem formant petites coquetes primetes i de forma irregular. Les anem disposant damunt una paella calenta.
Les coem uns quants minuts per cada banda, fins que estiguin torradetes i les veieu infladetes. Les condimentem amb un rajolí d'OOVE, i hi repartim per damunt trossets de formatge i els embotits que més ens agradin (en el meu cas, sobrassada i indiot). Servim calentones. Ja veureu quina cosa més bona!
Que vagi de gust!
Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.
ResponEliminaTe ha quedado preciosa , que pena que no podamos probarla traspasando la pantalla pues se ve riquisima. Un abrazo
ResponEliminaVoy a hacer limpieza en el frigo que creo que tengo de todo para hacerla para la cena , me encanta!!!
ResponEliminaBuen fin de semana. Bs
Que buena pinta tiene. Para una cenita rápida y rica, me ha gustado mucho la idea :D
ResponEliminacompdeVin_gi-Des Moines Brenda Straw click here
ResponEliminaafobfreehtough
Wigortio_no Srinivas Blaschko Glary Utilities
ResponEliminaWondershare Repairit 4.0.5.4
Zortam Mp3 Media Studio Pro 29.85
HitPaw Screen Recorder
ticksolsuce