Si voleu fer un sopar senzill però molt gustós i visualment d'allò més cuqui, proveu aq minitortells cruixents farcits de salmó fumat, formatge crema, cirerols i lattughino! Nyam, nyam!
INGREDIENTS
plaques de pasta de full
formatge crema
salmó fumat
cirerols
enciam ben tendre variat
ou i sèsam torrat
PREPARACIÓ
Comencem tallant la base i la part superior dels tortells a la placa de pasta de full.
Disposem totes les parts en un safata de forn. Punxem bé la meitat de les parts que volguem enfornar, i pintem la resta amb ou batut i empolsinem amb sèsam torrat.
Quan tinguem totalment freda la pasta de full, anem per farcir-la de manera ben vistosa. Jo he fet servir formatge crema, salmó fumat, cirerols i enciam ben tendre variat (prèviament lleugerament amanit), però podeu posar els ingredients que més us agradin!
Tapeu amb la part que heu decorat amb sèsam, i serviu! Ja veureu que desapareix en un tres i no res!
Que vagi de gust!
Me gusta mucho este post, saludos!!!
ResponElimina¡Que buenísima pinta....uhmmmmm! Creo que acabaré sucumbiendo a ella y la haré. Besos
ResponEliminaQue buena pinta tiene. Para una cenita rápida y rica, me ha gustado mucho la idea :D
ResponEliminaBesote!!!!
Me encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!
ResponElimina