Una variant de la tarta de Santiago clàssica, que està requeteboníssima, es fàcil de preparar, i per acabar d'arrodonir la proposta, és una recepta apta per celíacs perquè està feta només amb farina d'ametlla...Us animeu?
INGREDIENTS (per un motlle de 24 cm)
200 grams de sucre blanc
4 ous
125 grams de xocolata negra de cobertura
250 grams de farina d'ametlla
2 cullerades de cacau
una culleradeta de canyella
una mica més de cacau i sucre llustre per decorar
PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre, amb l'accessori globus de la batedora que tinguem, fins que tripliquin el volum.
Tot seguit, ja a mà, afegim la xocolata (prèviament fosa en el microones).
I per acabar, incorporem la farina d'ametlla, el cacau i la canyella. Amb compte i amb moviments de baix a dalt.
Aboquem la barreja en un motlle rodó, baixet, d'uns 24 cm, el cul del qual haurem folrat amb paper de forn, ben engreixat, i enfornem, a 160 graus, opció rebosteria, durant unes 25 minuts.
Un cop cuit, deixeu refredar, desemmotlleu, i empolsineu, fent el dibuix que vulgueu, amb cacau i sucre llustre.
tus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo
ResponEliminaMe encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!
ResponElimina¡Que buenísima pinta....uhmmmmm! Creo que acabaré sucumbiendo a ella y la haré. Besos
ResponEliminaQué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)
ResponElimina