INGREDIENTS (per uns 35 galetes)
360 grams de farina de blat
1 culleradeta de bicarbonat
un pessic de sal
280 grams de mantega
200 grams de panela
2 ous
100 grams de nibs de cacau
100 grams de palets d'ametlla
PREPARACIÓ
Comencem batent bé la panela i la mantega
360 grams de farina de blat
1 culleradeta de bicarbonat
un pessic de sal
280 grams de mantega
200 grams de panela
2 ous
100 grams de nibs de cacau
100 grams de palets d'ametlla
PREPARACIÓ
Comencem batent bé la panela i la mantega
Un cop obtinguda una crema, afegir els ous i batre fins que quedin integrats a la massa.
Tot seguit és el torn de la farina, la sal i el bicarbonat. Barregem el just per tal d'obtenir un resultat homogeni.
I per acabar, aboqueu l'ametlla en palets i els nibs de cacau, i repartiu bé.
Amb la massa obtinguda fem cilindres del diàmetre que vulguem (jo en vaig fer dos), els filmem i els deixem reposar a la nevera un parell d'hores o fins que endureixin.
Un cop refrigerats, els desemboliquem i tallem a trossets amb l'ajuda d'un ganivet. Anem disposant les galetes damunt una safata folrada de paper de forn, i enfornem a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15 minuts (dependrà del gruix) o fins que estiguin daurades.
Ja només us queda deixar refredar damunt una reixa, i guardar en un pot per anar menjant...això si arriben al pot!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada