Avui us proposo un plat que pot servir d'esmorzar o sopar saludable, i també per un brunch de diumeng dels que estan ara tan de moda! A més de ser una manera genial i molt gustosa de menjar espinacs en quantitats importants!
INGREDIENTS (per unes 4-5 truites)
6 ous1/2 tassa de llet
les fulles de 4 o 5 manat d'espinacs
sal i pebre
el farcit que més us agradi
Els espinacs...pilar de la proposta! |
PREPARACIÓ
Poseu en el bol de la batedora de peu els ous, la llet, la sal i el pebre i les fulles d'espinacs ben netes i eixutes i bateu fins obtenir un liquat ben homogeni i fi.
Llavors, en una paella que no enganxi, untada d'oli d'oliva, aboqueu un cullerot de la barreja obtinguda, i, amb compte, formeu la truita. Per girar-la jo vaig fer servir un plat, perquè és una mica delicada abans d'estar totalment cuita.
Una vegada tingueu la truita, la podeu farcir del que vulgueu, en el meu cas: pastanaga ratlla amanida amb oli i sal, formatge fresc, pernil dolç i cirerols. Plegueu i llesta per servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada