Aquest entrant o aperitiu el vaig veure a @cocinaparatodos aquesta setmana, i vaig decidir que seria un dels integrants del vermut d'aquest dissabte! És fàcil i ràpid de preparar...i acompanyat de quètxup casolà o, com en el meu cas, de melmelada de pebrot, és espectacular!
INGREDIENTS
formatgets minibabybels
ou batut
sal i pebre
una tassa de farina de blat
una tassa de corn flakes trinxats
PREPARACIÓ
formatgets minibabybels
ou batut
sal i pebre
una tassa de farina de blat
una tassa de corn flakes trinxats
PREPARACIÓ
Peleu els formatgets amb molt de compte per tal que no es trenquin.
Tot seguit els enfarineu amb farina de blat. És bon sistema posar dins una bossa la farina i els formatgets i sacsejar repetidament.
I tot seguit pels corn flakes, que haureu trinxat lleugerament amb les mans.
Aneu disposant els formatgets damunt una safata de forn i enforneu a 190 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10 minuts (girant els formatgets a mitja cocció).
això ha de ser pecat...segur....
ResponElimina