La remolatxa és una verdura que a casa no es menja gaire, personalment li trobo un regust terrós que no m'acaba d'agradar, però així, en galeta, la cosa canvia! No són les galetes més boniques que he fet, però si de les més saludables, i prou gustoses!
INGREDIENTS (per unes 25 galetes)
225 grams de puré de remolatxa50 grams de mantega
70 grams de sucre de coco
2 cullerades d'oli de girasol
200 grams de farina
1 culleradeta de bicarbonat
1 pessic de sal
xocolata rosa per decorar
PREPARACIÓ
Tan fàcil com barrejar el puré de remolatxa, la mantega, el sucre i l'oli, i després afegir la resta d'ingredients i batre el just per aconseguir una massa homogènia.
Fer boles, aplanar-les una mica, i disposar-les damunt una safata folrada de paper de forn. Enfornar, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 16-18 minuts, o fins que estiguin dauradetes. Encara calentes, disposar al damunt un trosset de xocolata rosa, que s'hi enganxarà per la pròpia escalfor de la galeta.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada