diumenge, 31 de gener de 2021

BUNDT CAKE COOKIES 'N' CREME

Els reis em van portar un motlle de bundt cake nou preciós i avui ha sigut el moment d'estrenar-lo...i de veritat que la recepta ha estat a l'alçada de la preciositat de motlle! Espectacularment tendre i d'allò més gustós, amb la xocolata cookies 'n' creme de Hershey's que tan agrada a casa!


INGREDIENTS (per un motlle petit de bundt cake)
165 grams de mantega
200 grams de sucre
2 ous grossos
260 grams de farina
20 grams de cacau en pols
1/2 culleradeta de bicarbonat
un pessic de sal
160 ml de buttermilk (feta amb 160 ml de llet i el suc de mitja llimona)
1 culleradeta de pasta de vainilla bourbon
40 ml de rom
50 grams de nous picades
1 teula de xocolata cookies 'n' creme de Hershey's
Dippedpretzels cookies 'n' creme de Hershey's per decorar

PREPARACIÓ
Comencem batent la mantega i el sucre, molta estona, fins aconseguir una crema ben suau.


Tot seguit hi afegim els ous, un a un, fins que estiguin ben integrats, i la pasta de vainilla.



Després és el torn d'incorporar els ingredients secs (farina, cacau, sal i bicarbona), i la buttermilk (feta amb la llet i el suc de mitja llimona) i el rom a tandes. Barrejar el just per homogeneïtzar tot.




Per acabar, i ja a mà, afegir-hi les nous tallades a trossets petits, i mitja teula de xocolata també a tallets ben petits.




I ja només queda omplir el motlle (que haureu ben engreixat abans) i enfornar a 175 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant 40 minuts. Un cop cuit (per saber si ho està, punxeu amb un estri que haurà de sortir net), deixeu refredar dins el motlle durant 10 minuts. Després desenforneu i deixeu acabar de refredar damunt una reixa.




Mentre es refreda, foneu l'altra mitja teula de xocolata i la repartiu per sobre el bundt. Decoreu amb els pretzels i llestos! 




Impossible menjar-ne només un tall!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada