diumenge, 31 de gener de 2021

MICROCROISSANTS PER MENJAR COM CEREALS

Avui us porto una recepta molt senzilla, però molt bona, i que es mena de manera original: microcroissants per menjar com si fossin cereals! Ja veureu que, si ho proveu, agradarà moltíssims, sobretot als més petits!


INGREDIENTS
1 placa rectangular de pasta de full
1 ou batut per pintar
llet amb cacau per acompanyar

PREPARACIÓ
Agafeu una placa rectangular de pasta de full i la talleu en quatre tires iguals. I llavors talleu cada tira en triangles.


Llavors cargoleu cada triangle, començant per la part ample.


Disposeu tots els microcroissants en una safata folrada de paper de forn, i pinteu amb ou batut.




Enforneu a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10-12 minuts, o fins que estiguin ben dauradets.


Deixeu refredar damunt un reixa i serviu en un bol, remullats amb llet ben enxocolatada!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada