Avui us porto una recepta molt senzilla, però molt bona, i que es mena de manera original: microcroissants per menjar com si fossin cereals! Ja veureu que, si ho proveu, agradarà moltíssims, sobretot als més petits!
INGREDIENTS
1 placa rectangular de pasta de full1 ou batut per pintar
llet amb cacau per acompanyar
PREPARACIÓ
Agafeu una placa rectangular de pasta de full i la talleu en quatre tires iguals. I llavors talleu cada tira en triangles.
Llavors cargoleu cada triangle, començant per la part ample.
Disposeu tots els microcroissants en una safata folrada de paper de forn, i pinteu amb ou batut.
Enforneu a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10-12 minuts, o fins que estiguin ben dauradets.
Deixeu refredar damunt un reixa i serviu en un bol, remullats amb llet ben enxocolatada!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada