dijous, 28 de gener del 2021

COCOA AND PEANUT BUTTER BLOSSOMS

Aquí us deixo la meva versió d'unes galetes americanes fetes amb mantega de cacauet i uns bombonets com gotes de la marca Hershey's (n'hi ha de diversos sabors) que es diuen kisses...o sigui, petons...una acció que correm perill de no recordar com portar a terme si s'allarga gaire més això de la distància social! Com vaig dir a l'instagram, estan tan bones que me les vaig haver d'amagar a mi mateixa!


INGREDIENTS (per uns 35 petons)
70 grams de sucre blanc
70 grams de sucre de coco
115 grams de mantega
185 grams de mantega de cacauet
1 ou
30 ml de llet
1 cullerada de pasta de vainilla
175 grams de farina
20 grams de cacau
un pessic de sal
1 culleradeta de bicarbonat
una mica més de sucre blanc per arrebossar
tants kisses com galetes preparem, en aquest cas de cookies n' creme

PREPARACIÓ
Comencem batent bé la mantega i els dos sucres. Hi afegim la mantega de cacauet i la pasta de vainilla i continuem barrejant.



Llavors és el torn de l'ou i la llet.



Per acabar incorporem la farina, el cacau, la sal i el bicarbonat, batent el just per obtenir una massa homogènia. Emboliquem amb paper film i deixem reposar una hora a la nevera.




Després de reposar, dividim en boles petites (d'una mida una mica més petita que una pilota de ping pong), arrebossem amb sucre i anem dipositant sobre una safata de forn.




Enfornem, a 180-190 graus, durant uns 8 o 9 minuts, fins que veiem que es comencen a esquerdar. Llavors traiem del forn i els hi clavem al mig (enfonsant-los una mica i per tant, pronunciant les esquerdes) els bombonets.



Deixeu refredar....i llestes per degustar o devorar!


Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada