Que us ha quedat algun tros de coca de iogurt oblidat (cosa prou difícil a ca meva...)? Doncs aquí teniu una idea per donar-li un destí deliciós! Per cert...ja sé que la coca de iogurt és la recepta més fàcil del món mundial, però us deixo unes quantes versions que tinc al blog per si també us animeu a preparar-la com avantsala del púding que us proposo: coca de iogurt dual, coca de iogurt grec i poma, coca de iogurt taronja i gerds o la coca de iogurt i pinya.
INGREDIENTS
8 ous
60 grams de sucre moreno o panela
250 ml de nata
750 ml de llet
750 ml de llet
180 grams de xocolata fosa (en aquest cas he posat meitat de xocolata amb llet i meitat 70%)
coca de iogurt
caramel
PREPARACIÓ
coca de iogurt
caramel
PREPARACIÓ
Comencem batent els ous i el sucre moreno o la panela, no cal que augmentin el volum, bateu el just per tal que el sucre quedi dissolt.
Ara ja és el torn de preparar el motlle. Col.loqueu el caramel en el motlle i aneu posant capes de la barreja preparada i de trossets de coca de iogurt.
Només queda enfornar, al bany maria, a 160 graus, en opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador) durant aproximadament 30-40 minuts o fins que en punxar-lo l'estri emprat surti net. Llavors desenforneu, deixeu refredar primer a temperatura ambient i després un parell d'hores a la nevera, desemmotlleu i serviu. I si és acompanyat d'unes quantes maduixes....molt millor!
Que vagi de gust!
Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.
ResponEliminaGràcies!
EliminaMe encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!
ResponEliminaGràcies!
Eliminase ve espectacular, mmm!
ResponEliminaBesos
Gràcies!
EliminaMe gusta mucho este blog Te explicas perfectamente, cada semana estoy atenta para ver si subís contenido nuevo.
ResponEliminaGràcies!
Elimina