Els qui em segueixen ja saben que jo sóc de poc dormir, i que hi ha èpoques que pateixo més insomni que de costum...I precisament ara n'estic atravessant una! Per tant, i donat que en mi la son és inversament proporcional a la producció de dolços, és a dir, a menys son, més dolçaines enforno en les hores que espero que Morfeu vingui a buscar-me -o com a mínim a estabornir-me-, us presento l'esmorzar de demà: una coca de iogurt de pinya que he fet aprofitant un parell de llaunetes de "pinya en el seu suc" que corrien pel rebost! Si vosaltres també en teniu alguna llauna desperdigada, no dubteu a donar-los aquest ús! A veure què us sembla!
INGREDIENTS
4 ous
1 mesura de iogurt de sucre blanc4 ous
3/4 de mesura de iogurt d'oli de girasol
1/4 de mesura de iogurt de l'almívar de la pinya
1 iogurt desnatat
3 mesures de iogurt de farina
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
8 rodanxes de pinya en almívar
PREPARACIÓ
Amb l'accessori de la KA, batem els ous i el sucre durant uns minuts, fins que la barreja tripliqui el seu volum.
Tot seguit el iogurt...
...i, ja a mà, la farina, prèviament tamisada i barrejada amb el llevat químic.
Un cop tots els ingredients integrats, agafeu la pinya, l'escorreu i la talleu a trossets petits.
Aboqueu a la massa les 3/4 parts de pinya. i repartiu bé.
Disposeu la massa obtinguda dins el motlle escollit, que engreixareu bé prèviament (amb mantega).
I repartiu pel damunt el trossets de pinya reservats.
Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament 35 minuts, o fins que estigui daurada i, en punxar-la, l'estri surti net. Un cop cuita desenforneu, i deixeu refredar.
I ja la tindreu a punt per degustar! Oi que és un fantàstic esmorzar?
Que vagi de gust!
Bon dia! Unes hores i una pinya molt ben aprofitades! Quin esmorzar! No cal res més! :))
ResponEliminaDe totes maneres, que no duri massa aquesta tenporada d'insomni...
Petons
Ja faig salivera amb aquesta combinació!
ResponElimina