INGREDIENTS (per a 12-14 magdalenes)
250 grams de sucre
la pela ratllada de dues llimones petites
3 ous
75 grams d'oli de girasol
125 grams de nata líquida
250 grams de farina de blat
12 grans de llevat químic tipus Royal
perles de sucre per decorar
PREPARACIÓ
Barregem el sucre amb la pela de llimona ratllada.
Hi afegim els ous i batem amb l'accessori globus de la KA durant uns 5 minuts.
Veureu que la barreja augmentarà de volum i blanquejarà. Tot seguit, i sense deixar de batre, hi afegiu l'oli, molt a poc a poc.
I també la nata!
Per acabar, afegiu la farina, prèviament barrejada i tamisada amb el sucre, i barregeu a mà, amb els menys moviments possibles (i sempre de baix a dalt).
Us ha de quedar una massa més o menys així!
Llavors ompliu els paperets i deixeu reposar a la nevera durant 30 minuts.
En acabat, decoreu amb les perles de sucre, i enforneu.
Seguint les instruccions del receptari, he escalfat el forn a 250 graus, l'he baixat a 220 graus, i he posat les magdalenes a coure durant 10 minuts. Per acabar, les he cogut, 4 o 5 minuts més a 200 graus. Han quedat un pèl torradetes, però a mi ja m'agraden així...que a casa la morenor està d'allò més ben vista!
Penseu a deixar-les refredar una estona damunt una reixa...abans de degustar!
Mireu quin interior...la cosa més flonja del món mundial!
Que vagi de gust!
Bonissimas
ResponEliminaLes magdalenes.....m'agraden totes! Oi que el llibre és una passada, Mònica?
ResponEliminaPetonets,
Olga