El flam d'ou és una de les meves postres preferides, podríem dir que està en el top ten...però aquesta versió amb llet de coco i cacau en pols, encara ha escalat més posicions en el rànquing, col·locant-se estratègicament en les primeres posicions. Amb el punt de dolçor adequat, una textura de vellut i un gust intens a coco i cacau...és impossible esperar a acabar el pròxim àpat per degustar-los....Feu-lo i ho comprovareu! Per cert, amb aquesta recepta, que té l'ou com ingredient estrella, participo en el Repte de Febrer 2015 de Cocineros de Mundo a Google+ en l'apartat dolç.
INGREDIENTS (Per 6 flam individuals)
400 ml de llet de coco
100 ml de llet de vaca sencera
4 ou
3 cullerades de sucre
1 cullerada de cacau pur en pols
caramel líquid
PREPARACIÓ
Posem en un bol la llet de coco i la llet de vaca sencera.
Hi afegim els ous...
...el sucre...
...i el cacau.
Amb l'ajuda d'un batedor manual, batem bé fins que tot quedi ben integrat. Si veiem que ens queden grumolls de cacau en pols, colem el resultat final.
Posem caramel al cul de cada flamera.
Hi les acabem d'omplir amb la barreja d'ous, llets, sucre i cacau.
En aquest cas, llavors programem la màquina de fer flams (que els cou al bany maria), en el programa 3, per uns 40 minuts. Si no teniu aquest màgic aparell, també podeu fer-los al forn, al bany maria clàssic, provant de punxar-los passats 30 minuts, per veure si ja estan ben cuits.
Passat el temps, traieu del bany maria, deixeu refredar, i tot seguit guardeu a la nevera fins al moment de servir!!!
Són molt senzills de desemmotllar, i, quan els proveu, veureu que ratllen el pecat capital!
Que vagi de gust1
Com li treus partit a la iogurtera eh Mònica? Coco i cacau, aquest no l'havia sentit mai encara!
ResponEliminaPtons
Anna
Que rico y sencillo en esta estupenda maquinita que tienes que veo que es Tefal. bssss
ResponElimina