diumenge, 26 de juliol del 2015

PASTÍS DE FORMATGE I ALBERCOCS

Una amiga em va regalar un pot de melmelada d'albercoc casolana...És una crack fent melmelades, o sigui que era deliciosa...i no em vaig poder estar de fer-la servir en un pastís de formatge...El més normal és trobar receptes de pastís de formatge amb la melmelada per sobre, però jo vaig decidir invertir l'ordre, i convertir la melmelada en un farcit "intern". El resultat va ser molt bo, a veure què us sembla! 



INGREDIENTS
1 placa de pasta brisa
melmelada d'albercoc (si és casolana millor!!)
1 tarrina de formatge fresc tipus Philadelphia
200 ml de nata líquida
3 ous
2 o 3 cullerades de sucre moreno

PREPARACIÓ
Estirem la placa de pasta brisa damunt un motlle ben untat, i la ben punxem.


L'enfornem, en opció rebosteria -dalt, baix i ventilador-, a 180 graus, durant 8 o 9 minuts per daurar-la una mica.


Tot seguit, repartim una capa de melmelada d'albercoc pel damunt.


En acabat, anem pel farcit. Amb l'ajuda d'una batedora elèctrica, barregem la crema de formatge, la nata, el sucre i els ous.




I aboquem el farcit dins la base (pot ser que us en sobri una mica...però ja veureu que vaig fer del sobrant!!!).


Enfornem altre cop, en opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 180 graus, durant uns 30 minuts, o fins que estigui ben quallat i daurat. Deixem refredar i desemmotllem.


Mireu quin goig tot sencer!!!


I a talls, servit amb una mica més del melmelada d'albercoc...esdevé pecaminós!!!


Ah...i el que us deia...amb el farcit de formatge que em va sobrar, vaig omplir uns motlles molt xulos, amb forma de cor, que havia comprat a Tiger (on no  hi puc entrar perquè m'hi deixaria el sou), i els vaig enfornar durant uns 15-20 minuts. Mireu quins minipastissets de formatge en van resultar!



Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Que apañadita hija, todo te queda delicioso.Bssss y que pases un buen día.Doris

    ResponElimina
  2. estupenda receta ,seguro que la hago, un saludo chao chao

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta aquest pastís de formatge! Amb el que m'agraden, lleparia fins i tot el plat! Ara que la temperatura baixa que millor que celebrar-ho engegant el forn per fer aquest deliciós pastis!! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Quina bona idea ficar la melmelada dins! jo ho acostumo a fer en bescuits i m'encanta, així que ho haurem de provar! un petó!

    ResponElimina
  5. Ohh la idea me pirra Mònica! ! Tanto la mermelada casera como lo de haberla puesto en el fondo creo que es un acierto seguro... que sabor mas delicioso tiene que tener!! Un beso!

    ResponElimina