Aquesta setmana he decidit fer un homenatge a una de les fruites estiuenques per excel.lència: la síndria. I ho he fet donant la forma d'aquesta sucosa i refrescant fruita a dos dolços...el primer que us ensenyo és aquest cheesecake o pastís de formatge, que no necessita de forn i que és tan bo com original a la vista!!! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per un motlle de 24 cm de diàmetre aprox.)
Per la base
450 grams de galetes Digestive
150 grams de mantega fosa
colorant verd
Pel farcit
400 ml de nata líquida
2 o 3 cullerades de sucre moreno
8 fulles de gelatina
500 grams de formatge crema tipus Philadelphia
colorant vermell
gotes de xocolata negra
PREPARACIÓ
Primer de tot trinxem les galetes. Jo ho vaig fer amb la batedora de peu.
Quan les hàgim convertit en pols, hi afegim la mantega fosa i el colorant, i barregem bé.
Quan tinguem la galeta en el to de verd desitjat, la repartim pel motlle escollit, que prèviament haurem untat amb mantega o ruixat amb spray antiadherent. Cal que pressionem bé el cul i les parets, per obtenir una cap ben compacta. Reservem a la nevera mentre preparem el farcit.
Posem la nata al foc, i hi afegim el sucre.
Remenem bé, i hi incorporem la gelatina, que haurem hidratat prèviament en aigua freda.
Barregem fins que la gelatina estigui ben dissolta, i llavors aboquem el formatge crema.
Batem fins obtenir una crema.
Retirem del foc, i agreguem el colorant.
Quan la barreja tingui el to adequat, ja tenim el farcit llest.
Aboquem el farcit dins la base...
...repartim les gotes de xocolata, emulant les pipetes de la síndria...
...i reservem a la nevera, com a mínim quatre hores abans de servir.
Un cop passat el temps, i farcit el pastís, desemmotlleu amb molt de compte...
Mireu quina textura més perfecte...i combinat el farcit amb la galeta, són unes postres irresistibles!!! I sense forn...cosa que s'agraeix en aquesta època!
Que bonito como te a quedado, y seguro que muy rico.Bssss
ResponEliminaQuè original Mònica! m'ha agradat molt! Marta
ResponEliminaQuina passada de pastís!! És que....te les penses totes! Ets una artista de primera categoria!
ResponEliminaPetonets,
Olga
vaya, este verano le has dado a la sandía, que rica está todo lo que se ve y que merito tiene currarte estas elaboraciones, enhorabuena
ResponElimina