Avui el dia no s'ha aixecat gaire galdós...així que hem decidit alegrar-lo amb un esmorzar de luxe, que, els de casa, han qualificat, unànimement com "de bomba"!!! Crêpes de cacau amb maduixes i xocolata...una meravella que no us podeu perdre!!!
200 grams de farina
50 grams de cacau pur
1 pessic de sal
1 cullerada generosa de sucre llustre
4 ous
500 ml de llet sencera
una nou de mantega fosa
maduixes i xocolata negra de cobertura
PREPARACIÓ
En un bol col.loquem la farina, el cacau, la sal i el sucre.
Hi afegim els ous i comencem a batre.
Tot seguit hi anem incorporant la llet, poc a poc, sense deixar de batre.
Finalment, una nou de mantega fosa, i fem la última batuda. Millor si deixeu reposar la massa, una mitja hora, a la nevera.
Llavors ja només us queda anar fent crêpes...
I farcir-les amb maduixes tallades a làmines i xocolata de cobertura desfeta.
La millor manera de farcir és acumular les maduixes i la xocolata en un quart...
...i fer dos doblecs.
Servir amb alguna maduixa al damunt i més xocolata de cobertura desfeta....
Ja veureu que us emportareu segur una ovació!!! Que vagi de gust!
Que lujo de almuerzo,para mí lo quisiera!!
ResponEliminaUn abrazo
Unes crêppes realment de gran luxe
ResponElimina