Sempre dic que, a l'estiu, les receptes de gelat són les reines!!! Doncs bé, aquí teniu la última que he preparat, i que de ben segur repetirem aviat! Veureu que està feta amb fruita en almívar, o sigui que més fàcil impossible! A veure què us sembla!
INGREDIENTS
400 ml de nata líquida
1 tarrina de formatge crema tipus Philadelphia
1 pot de pera en almívar
2 cullerades de sucre llustre
1 culleradeta de iogurt deshidratat
150 ml de llet de coco
una tassa de cagallons de xocolata
uns quants cagallons més i pera fresca per decorar
PREPARACIÓ
Obriu la llauna de pera, escorreu-ne el contingut i tritureu-lo.
Afegiu a la pera en almívar triturada el iogurt deshidratat, la llet coco i el sucre llustre, remeneu bé i reserveu.
Per altre costat, munteu la nata.
Afegiu el formatge crema tipus Philadelphia i bateu fins que s'integri.
Llavors, ja a mà, molt a poc a poc, i amb moviments suaus, integreu la barreja de la pera triturada.
Ja només us quedar posar la barreja a la geladora, i deixar que vagi "mantecant", com dèia la meva àvia, durant una mitja hora.
Cap al final del procés, hi afegiu els cagallons.
Un cop veieu que ha agafat consistència, l'aboqueu en un recipient, el tapeu i el poseu al congelador durant unes 3 o 4 hores. Passat aquest temps, ja podeu muntar els gelats com més us agradi!
Jo ho vaig fer amb corns de galeta, més cagallons i trossets de pera!
Ja veureu quina cosa més bona!!! Que vagi de gust!
OOOOOhhhhh! Quin supergelat! I jo que encara tinc la geladora a l'armari.....
ResponEliminaPetonets, Mònica!
Olga
El no va más en cuestión de helados, me gusta la idea del cucurucho, no necesita soporte para hacer la foto y la vista del fondo es todo un lujo para los vivimos en la ciudad. Tienes una buena nota
ResponEliminaPetons
Impressionant! Fan una pinta d'afar-ne un ara mateix! :) La llet de coco és genial, oi?
ResponEliminaEscolta Mònica, això del iogurt deshidratat... la primera vegada que ho llegeixo! M'agrada la idea!
Bon estiu.
Petons