Molt al principi del bloc us vaig explicar la nostra passió per la xocolata desfeta, i quina era la nostra xocolata a la tassa preferida (aquí), però avui us explico la recepta per preparar un bon suís....de principi a fi!!! El secret està en les proporcions!!!!
INGREDIENTS (per 4 tasses)
600 ml de llet
250 grams de xocolata 44%
2 cullerades de cacau
un pessic de canyella.
120 ml de nata per muntar
1 culleradeta de sucre opcional
PREPARACIÓ
Posem la llet al foc.
Quan comenci a escalfar-se, hi afegim la xocolata, en gotes és ideal. Jo faig servir la Simón Coll que és espectacular.
També hi incorporeu les dues cullerades de cacau...
...i el polsim de canyella.
No parem de remenar fins que tot estigui dissolt i espesseeixi. Abans que arrenqui a bullir retirem.
Paral.lelament, muntem la nata. És opcionar si li voleu afegir una culleradeta de sucre abans de muntar.
Poseu la nata en una mànega amb boca arrissada, i ja podeu anar per fer el muntatge. Xocolata al fons de la tassa (mireu quines de mini més xules que vaig comprar l'altre dia), i nata al capdamunt. Per decorar, un polsim de cacau!
Acompanyat de pa de pessic casolà...esdevenen el millor esmorzar o berenar del món mundial!
Que vagi de gust!
Ohh, em recorda molt quan era petita...anava amb els meus avis al carrer xerric de Bcn, lloc típic per menjar suissos....
ResponEliminaClara
que bo!!!
ResponEliminaRealment es una perdiciò
Escandalós, senzillament escandalós, ha,ha....!! Un petonet!
ResponEliminaOooohhh! Un esmorzar festiu! Quin goig que fa! Espectacular!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Jo estic amb l'Anna, això és escandalós!! escandalosament deliciós!! a veure quan us fem una visita i ens en prepares un ;). Petonets!!
ResponElimina