L'any passat vaig preparar unes galetes maria de torró que van tenir molt èxit (podeu trobar la recepta clickat aquí), així que aquest any volia repetir-les. El problema és que sóc força incapaç de seguir instruccions al peu de la lletra -ni que siguin meves!!!-, així que he acabat fent alguns canvis, en els ingredients (canviant el sucre blanc per moreno) i també en la presentació. El resultat també ha sigut molt lloat, o siqui que no sabria quina aconsellar-vos...Potser el millor seria fer-ne una tongada de cada!!! A veure què us sembla!
INGREDIENTS
100 grams de mantega
50 grams de sucre moreno
200 grams de torró de tou
1 ou
250 grams de farina de blat
sucre llustre per empolsinar
Això si...l'ingredient principal, el torró tou, ha de ser de qualitat. Jo he utilitzat un de Torrons Fèlix que vaig comprar a la darrera Festa del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt! |
PREPARACIÓ
Poseu la mantega, el sucre moreno, el torró i l'ou a la batedora de la KA i barregeu bé amb l'accessori pala.
Quan hàgiu obtingut una barreja amb textura crema, afegiu la farina.
Us ha de quedar una massa més o menys així.
Llavors heu de fer una bola amb la massa, embolicar-la amb paper film, i deixar-la reposar a la nevera aproximadament una hora.
Un cop reposada (i veureu que endurida), la traieu del refrigerador, la destapeu i l'estireu entre dos papers de forn. El gruix aproximadament de 0,5-0,6 cm.
Només queda tallar la placa obtinguda amb un tallador quadrat, de vora arrissada...
...col.locar-les totes damunt una safata folrada de paper de forn....
...i enfornar a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10 minuts, o fins que estiguin ben dauradetes. Deixeu refredar damunt una reixa.
Ja veureu que en surten un bon piló!
I el toc final, ensucreu-les amb sucre llustre abans de servir!
Que vaig de gust!
Mmmmmm...bones, Mònica! Molt bones! Amb una presentació preciosa!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga