diumenge, 22 de gener del 2017

ARRÒS AMB LLET CREMAT! UN ARRÒS DOLÇ MOLT A LA CATALANA!

Avui, a part del pecan pie, hem preparat unes altres postres, més tradicionals, però d'una manera innovadora...es tracta de l'arròs amb llet cremat!!! Ens ha entusiasmat....o sigui que, a partir d'ara, aquest arròs a la catalana entra al top ten de casa nostra!


INGREDIENTS (per 6-8 racions)
1 litre de llet sencera
200 grams d'arròs
la pela d'una llimona
2 canons de canyella
140 grams de sucre blanc
1 nou de mantega tallada a trossets
més sucre blanc per cremar-lo

PREPARACIÓ
Posem a bullir l'arròs, amb una mica d'aigua, durant 5 minuts.


Mentrestant, posem a bullir, en una cassola, la llet amb la pela de la llimona i la canyella.


Un cop l'arròs estovat, el colem i l'afegim a la llet.


Deixem bullir durant uns 25-30 minuts, o fins que trobeu que l'arròs està quasi al punt. Llavors hi afegiu el sucre.


Remeneu bé i deixeu bullir una miqueta més. Un cop l'arròs arribi a la textura que us agradi, apaguem el foc i hi incorporem la nou de mantega tallada a trossets.


Remenem bé fins que la mantega quedi desfeta i l'arròs ben cremós.


Repartiu-lo en cassoletes i deixeu refredar.


Just abans de servir, empolsineu generosament amb sucre blanc...


...i cremeu amb un cremador tradicional!


Queda molt vistós, i quan hi claveu cullerada ja veureu quina passada!


Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Postre tradicionals, de sempre i molt bones.

    ResponElimina
  2. Li passo la recepta a la meva germana, que li encantarà! Nosaltres no som d'arròs amb llet, però aquesta recepta ha de ser molt bona!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina