Avui, a part del pecan pie, hem preparat unes altres postres, més tradicionals, però d'una manera innovadora...es tracta de l'arròs amb llet cremat!!! Ens ha entusiasmat....o sigui que, a partir d'ara, aquest arròs a la catalana entra al top ten de casa nostra!
1 litre de llet sencera
200 grams d'arròs
la pela d'una llimona
2 canons de canyella
140 grams de sucre blanc
1 nou de mantega tallada a trossets
més sucre blanc per cremar-lo
PREPARACIÓ
Posem a bullir l'arròs, amb una mica d'aigua, durant 5 minuts.
Mentrestant, posem a bullir, en una cassola, la llet amb la pela de la llimona i la canyella.
Un cop l'arròs estovat, el colem i l'afegim a la llet.
Deixem bullir durant uns 25-30 minuts, o fins que trobeu que l'arròs està quasi al punt. Llavors hi afegiu el sucre.
Remeneu bé i deixeu bullir una miqueta més. Un cop l'arròs arribi a la textura que us agradi, apaguem el foc i hi incorporem la nou de mantega tallada a trossets.
Remenem bé fins que la mantega quedi desfeta i l'arròs ben cremós.
Repartiu-lo en cassoletes i deixeu refredar.
Just abans de servir, empolsineu generosament amb sucre blanc...
...i cremeu amb un cremador tradicional!
Queda molt vistós, i quan hi claveu cullerada ja veureu quina passada!
Que vagi de gust!
Postre tradicionals, de sempre i molt bones.
ResponEliminaLi passo la recepta a la meva germana, que li encantarà! Nosaltres no som d'arròs amb llet, però aquesta recepta ha de ser molt bona!
ResponEliminaPetonets,
Olga