Neva arreu menys a Girona...i mira que a mi m'agradaria!!!! Però, en tot cas, els aires són ben gèlids, o sigui que aquest vespre, entre trucada i trucada de feina, he preparat aquesta sidra calenta, a la que jo dedicaria dos adjectius: deliciosa i reconfortant! Es veu que és típica del món anglosaxó...i a partir d'ara, a casa meva també!!!! I per cert...a diferència de la sidra asturiana, aquesta no porta alcohol i, per tant, és apta per tots els públics!
INGREDIENTS (per 3 o 4 racions)
6-8 pomes vermelles ben formoses
1 taronja
4 claus
4 branquetes de canyella
3 cullerades soperes de sucre blanc
PREPARACIÓ
Triem unes pomes i una taronja ben formoses. Pelem i tallem la taronja a rodanxes. Les pomes, les rentem, els hi traiem el cor, i les tallem a vuitens.
Posem la fruita tallada, amb els claus i la canyella en una cassola.
Aquí teniu els claus sencers, que són els que s'empren en aquesta recepta, per si mai els havieu vist! |
Cobriu la fruita amb aigua.
Poseu la cassola a foc fortet, fins que arrenqui el bull, i després baixeu el foc i deixeu coure durant unes 90 minuts. Les fruites han de quedar estovadíssimes.
Retireu la canyella i els claus i passeu pel xinès la fruita.
Us quedarà un suc ja una mica espès.
Afegiu el sucre, i torneu a incorporar els claus i la canyella, i torneu a posar al foc durant uns 30 minuts més.
Estarà al punt quan espesseeixi un xic més.
Només us quedarà colar per un colador de forat gros (per retirar claus i canyella). i servir ben calentona!!! Està espectacular!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada