Ahir vam anar a comprar, i en Marc em va regalar els dos llibres que fa temps que anhelava!!!! Un ja l'he estrenat avui! Es tracta de "Un año de dulces" de l'Alma Obregón. És un llibre de receptes dividit per temporades, és a dir, receptes d'estiu, tardor, hivern i primavera, i la veritat és que m'ha sorprès. Allunyat del món dels cupcakes (on ha destacat l'autora), es tracta d'un llibre de receptes senzilles, moltes d'elles tradicionals, d'aquí i de més enllà, que ja vaticino posaré en pràctica molt sovint! La primera recepta que he provat, i que ha donat un resultat excel.lent, és la de natilles de xocolata! Una perdició tan senzilla de fer, que pecar serà quasi bé inevitable! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per a 6 natilles)
500 ml de llet sencera
125 grams de xocolata 72% cacau
4 rovells d'ou (o 3 de grossos)
150 grams de sucre blanc
nata muntada i sprinkles per decorar
Aquesta és la font de la recepta.... |
...una font de la que segur beuré sovint!!! |
PREPARACIÓ
Posem al foc la llet i la xocolata, per tal que es desfaci.
Paral.lelament batem bé els rovells i el sucre, fins que blanquegin.
Quan la llet arrenqui el bull, l'afegim als rovells batuts, sense deixar de remenar.
La barreja resultant, la tornem a posar al foc, tot remenant, fins que s'espesseeixi. Vigileu perquè no tarda pas massa.
Un cop la barreja arribi a la textura desitjada, aboqueu als recipients escollits....en aquest cas, aquests de colors que fa temps tenia pendents d'estrenar!!!
Deixeu refredar una mica, i reserveu a la nevera un mínim d'un parell d'hores abans de servir.
Al moment de servir, decoreu amb nata muntada i sprinkles...ja veureu quin plaer de cullerades!!!
Que vagi de gust!
Aquest llibre no el tenia a la llista i pinta MOLT bé!!!! Quines natilles! Segur que ja no us en queda cap! 😁
ResponEliminaBon día reina!