INGREDIENTS
2 plaques rodones de pasta de full
crema de sobrassada ibèrica
ou batut per pintar i sèsam caramel.litzat per decorar
PREPARACIÓ
Estenem una de les plaques de pasta de full i l'untem amb la crema. No heu de posar massa gruix perquè el resultat no resulti massa embafador.
Pinteu amb ou batut la vora, i tapeu amb l'altra placa, pressionant una mica per tal que tot el voltant quedi ben enganxat.
Col.loqueu un got al mig del cercle, i feu talls a la resta de la placa com es veu a la següent fotografia.
Cargoleu cada un dels trossos resultants (cadascún dels rajos d'aquest sol).
Us ha de quedar més o menys així.
Pinteu tot el sol amb ou batut...
...i empolsineu el centre amb sèsam caramel.litzat.
Enforneu a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador) durant uns 25 minuts, o fins que estigui ben inflat i daurat! Llavors desenforneu i deixeu refredar una mica!
Només queda passar a una safata amb una blonda ben vistosa, i servir!!!
Ja veureu com els rajos d'aquest deliciós solet desapareixen en un tres i no res!!!
Facil de fer i un resultad bonissim
ResponEliminaJa t'ho deia al facebook: guarda-me'n una mica que vinc! Petons.
ResponElimina