dimarts, 3 de gener del 2017

SOL DE SOBRASSADA IBÈRICA!

Com a aperitiu o berenar salat ràpid, aquesta recepta és òptima...i, a més, la pasta de full combina tan bé amb la sobrassada (si és ibèrica millor), que a més és irresistiblement bona!!! O sigui que no deixeu passar aquestes festes sense preparar-la!



INGREDIENTS
2 plaques rodones de pasta de full
crema de sobrassada ibèrica
ou batut per pintar i sèsam caramel.litzat per decorar

PREPARACIÓ
Estenem una de les plaques de pasta de full i l'untem amb la crema. No heu de posar massa gruix perquè el resultat no resulti massa embafador.



Pinteu amb ou batut la vora, i tapeu amb l'altra placa, pressionant una mica per tal que tot el voltant quedi ben enganxat.


Col.loqueu un got al mig del cercle, i feu talls a la resta de la placa com es veu a la següent fotografia.


Cargoleu cada un dels trossos resultants (cadascún dels rajos d'aquest sol).


Us ha de quedar més o menys així.


Pinteu tot el sol amb ou batut...


...i empolsineu el centre amb sèsam caramel.litzat.


Enforneu a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador) durant uns 25 minuts, o fins que estigui ben inflat i daurat! Llavors desenforneu i deixeu refredar una mica!


Només queda passar a una safata amb una blonda ben vistosa, i servir!!!


Ja veureu com els rajos d'aquest deliciós solet desapareixen en un tres i no res!!!

2 comentaris: