Els diumenges o dies festius es pot esmorzar amb més calma...Són els dies ideals per preparar la recepta que avui us proposo, que és tan senzilla com deliciosa!!!! Sorpreneu als de casa el proper cap de setmana, parant una bona taula a primera hora i servint-los aquesta delícia!!!
INGREDIENTS (Per uns 15 pancakes)
6 ous petits
3 tasses de llet
3 tasses i 1/2 tasses de farina de blat
1/2 tassa de cacau pur en pols
4 culleradetes de llevat químic tipus Royal
6 cullerades soperes de sucre blanc
4 o 5 cullerades de mantega fosa
xocolata de cobertura i conguitos blancs per acompanyar
PREPARACIÓ
En un bol barregeu els ingredients secs (farina, cacau, llevat i sucre).
En un altre els ingredients líquids (llet i ous).
Incorporeu els ingredients líquids als sòlids un cop tamisats (sobretot tamiseu el cacau, que sinó queden uns grumolls molt poc agradosos!).
Us ha de quedar una massa més o menys així.
Per acabar incorporeu la mantega i acabeu de barrejar bé!
Ara ja només es tracta de formar els pancakes. Jo els hi dono forma en una paelleta petita, tipus ou ferrat, que prèviament unto amb una mica d'oli de girasol.
Quan a la massa hi apareguin aquestes bombolles, de manera generalitzada, és hora de donar-li la volta.
Llavors jo aprofito per fer-los de l'altre costat en una paella més gran, i així vaig donar forma a un altre!
En aquest cas, per arrodonir el tema xocolater, els vaig servir amb xocolata negra de cobertura fosa per sobre, i engalanar amb uns quants conguitos blancs!!! Pels grans xocolaters, com és el meu cas, la millor manera de començar el dia!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada