La calor continua apretant...i per tant...refrescar-se és una prioritat! Fer-ho amb aquests polos -de tot naturals i saludables-, a més, esdevé un plaer!
INGREDIENTS
Taronges (senceres i en versió suc)
Xarop de granadina
Fruites vermelles (gerds, móres i cireres)
copes de cava de plàstic i palets de fusta
PREPARACIÓ
Rentem bé les taronges, mesurem el diàmetre de la boca de les copes de plàstic escollides, i tallem els culs de les taronges de manera que serveixin de tapa a les copes.
Agafem les fruites, les ben rentem i en el cas de les cireres les despinyolem.
Punxem en un pal, un cul de taronja i diferents fruites vermelles.
Heu d'anar provant, per tal que el cul de la taronja quedi just a l'alçada de la boca de la copa.
Llavors escorrem la resta de taronges, i omplim les copes, sense arribar a dalt.
A cada copa, tirem un rajolí de xarop de granadina.
I amb cada una dels pals ja enfilats amb les fruites, remenem una mica i tapem la copa.
Posem a congelar durant varies hores, i desemmotllem, amb l'ajuda d'una mica d'aigua calenta, just abans de menjar!
Sans, refrescants i d'allò més deliciosos. Qué vagi de gust!
Ostres, què bons! La Granadina porta alcohol?
ResponEliminaGens ni mica!
EliminaQuina cosa més original!!! Ets la reina dels gelats!! :))
ResponEliminaPetons