dimecres, 19 de juliol del 2017

POLOS CASOLANS DE TARONJA, XAROP DE GRANADINA I FRUITES VERMELLES...BONS, BONS, BONS!

La calor continua apretant...i per tant...refrescar-se és una prioritat! Fer-ho amb aquests polos -de tot  naturals i saludables-, a més, esdevé un plaer!



INGREDIENTS
Taronges (senceres i en versió suc)
Xarop de granadina
Fruites vermelles (gerds, móres i cireres)
copes de cava de plàstic i palets de fusta

PREPARACIÓ
Rentem bé les taronges, mesurem el diàmetre de la boca de les copes de plàstic escollides, i tallem els culs de les taronges de manera que serveixin de tapa a les copes.




Agafem les fruites, les ben rentem i en el cas de les cireres les despinyolem.


Punxem en un pal, un cul de taronja i diferents fruites vermelles.


Heu d'anar provant, per tal que el cul de la taronja quedi just a l'alçada de la boca de la copa.


Llavors escorrem la resta de taronges, i omplim les copes, sense arribar a dalt.



A cada copa, tirem un rajolí de xarop de granadina.



I amb cada una dels pals ja enfilats amb les fruites, remenem una mica i tapem la copa.


Posem a congelar durant varies hores, i desemmotllem, amb l'ajuda d'una mica d'aigua calenta, just abans de menjar!


Sans, refrescants i d'allò més deliciosos. Qué vagi de gust!

3 comentaris: