dimarts, 4 de juliol del 2017

SCOTCH EGGS A LA CATALANA...AMB CARN DE BOTIFARRA...QUINA COSA MÉS BONA!

Avui per sopar hem fet una recepta internacional, uns ous escocessos, però amb un ingredient molt català: la botifarra! I quina cosa més bona!


INGREDIENTS (per 5 ous)
5 ous
4 botifarras
farina, ou batut i pa torrat per arrebossar

PREPARACIÓ
Traiem la carn de les botifarres i les aixefem una mica.



Bullim els ous -el just, set o vuit minuts, perquè no cal que el rovell estigui del tot quallat-, els deixem refredar i els pelem.



Emboliquem cada ou amb la carn de la botifarra, tot formant una bola.



Arrebossem la bola obtinguda amb farina de blat, després passem per ou, i tornem a arrebossar amb pa torrat.




Fregim en abundant oli de girasol, a temperatura alta, fins que estiguin daurades.


Deixem escórrer damunt paper absorvent, i enfornem, 10 minuts, a 180 graus, per assegurar-nos que la carn queda cuita.



I ja els podeu servir...mireu quin interior!


Requetebons!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Amb el teu permis, t'agafo la recepta aixo te d'estar molt bo!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Por un momento he pensado que las butifarras serian las típicas dulces de Girona, y no sería nada extraño viniendo de ENSUCRAT (por cierto, estaban buenísimas)
    Petons de Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Waw!! Això a la Sam li encantarà fer-ho i menjar-ho!! Ho farem!

    ResponElimina