INGREDIENTS (per 5 ous)
5 ous
4 botifarras
farina, ou batut i pa torrat per arrebossar
PREPARACIÓ
Traiem la carn de les botifarres i les aixefem una mica.
Bullim els ous -el just, set o vuit minuts, perquè no cal que el rovell estigui del tot quallat-, els deixem refredar i els pelem.
Emboliquem cada ou amb la carn de la botifarra, tot formant una bola.
Arrebossem la bola obtinguda amb farina de blat, després passem per ou, i tornem a arrebossar amb pa torrat.
Fregim en abundant oli de girasol, a temperatura alta, fins que estiguin daurades.
Deixem escórrer damunt paper absorvent, i enfornem, 10 minuts, a 180 graus, per assegurar-nos que la carn queda cuita.
I ja els podeu servir...mireu quin interior!
Requetebons!
Que vagi de gust!
Amb el teu permis, t'agafo la recepta aixo te d'estar molt bo!!
ResponEliminaPetons
Por un momento he pensado que las butifarras serian las típicas dulces de Girona, y no sería nada extraño viniendo de ENSUCRAT (por cierto, estaban buenísimas)
ResponEliminaPetons de Blanca de JUEGO DE SABORES
Waw!! Això a la Sam li encantarà fer-ho i menjar-ho!! Ho farem!
ResponElimina