dimarts, 15 d’agost del 2017

GELAT DE CAFÈ

Després de dinar a alguns de casa els agradà una tasseta de cafè...però avui se l'han pres en format gelat!!! Tot i que el vam fer sense la geladora, i per tant, de manera més feixuga, ha quedat prou bo!


INGREDIENTS 
60 ml de cafè
140 ml de llet
200 grams de formatge tipus crema
400 ml de nata líquida per muntar
4 o 5 cullerades generoses de sucre blanc

PREPARACIÓ
Preparem un bon cafè.


L'afegim al formatge crema...



...i tot seguit hi aboquem la llet.


Barregem bé fins que tot estigui ben integrat.


Muntem la nata amb el sucre.



I la integrem poc a poc, amb moviments suaus, en la barreja anterior.


Us ha de quedar més o menys així. Llavors només us queda posar en un recipient i al congelador. Durant les tres primeres hores d3 congel.lació, i per evitar cristal.litzi, haureu d'anar remenant sovint la barreja amb suavitat (per substituir una mica el procés de la geladora casolana). Cada 15 minuts aproximadament.


I ja només us quedarà que acabi de glaçar-se, fer-ne boles i servir!


Després d'un bon dinar....ideal! Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Que sabrosa receta, sería delicioso prepararlo el fin de semana. Aunque no soy muy buena cocinando, me gusta mucho los postres.... Gracias por la receta.

    También te envió esta receta de mi país Perú: Chicharron de Chancho

    ResponElimina