Aquesta recepta no pot ser més senzilla, més ràpida, més barata ni més deliciosa. Fa dies que compravem a la botiga del barri unes barretes envasades, fetes amb caramel i cacauets, que ens agraden molt...Així que, amb la dèria de fer-ho tot casolà, he intentat versionar-les...i el resultat ha sigut genial! Ha volat...i ja m'estant dient quan en tornaré a fer!
INGREDIENTS (Per una barra)
250 grams de sucre
mig gotet d'aigua
150 grams de cacauets fregits salats
PREPARACIÓ
Posem el sucre i l'aigua en un caçó al foc, sense remenar, vigilant es dauri sense cremar-se. És que el que diríem el procés de caramel.lització del sucre!
Quan tingui un color daurat pujat, el caramel està a punt. Llavors hi aboquem els cacauets fregits i salats i mirem es barregin bé amb el caramel.
Folrem un motlle amb paper de forn, el ruixem amb spray antiadherent, i hi dipositem la barreja, vigilant quedi ben repartida.
Deixem refredar una estona, desemotllem, trenquem i a menjar!
Una petita gran recepta! Que vagi de gust!
Puc venir a tastar un trosset?
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Olga
Una molt bona idea! I per a tots aquells a qui agrada el gust dolç-salat, fins i tot pot ser un aperitiu sofisticat a l'estil asiàtic :)
ResponEliminaMolt bona setmana guapa!