Feia molts dies que no m'adentrava a mirar les novetats del Lidl, un supermercat on només hi vaig a comprar productes rars i ingredients exòtics per les meves elaboracions! Així que avui, amb la peque, ens hi hem passat, i només entrar ja he vist una massa llevada -yeast dough en anglès- que m'ha cridat l'atenció! N'he agafat una i, camí de casa, li he buscat un destí...aquests fàcils, ràpids i boníssims "tonno rolls" que acabarem de degustar (perquè tastar-los ja els hem tastat) per sopar!
INGREDIENTS
1 placa de pasta llevada
5 o 6 cullerades de tomàquet fregit
mozzarella ratllada
3 llaunes petites de tonyina en oli (que escorrerem)
sal i pebre
Aquesta és la nova massa que he provat en aquesta recepta! |
PREPARACIÓ
Estenem la placa de massa (que haurem tret de la nevera una bona estona abans de preparar-la).
Els tres ingredients estrella d'aquesta recepta són molt comuns, i segur que els teniu al rebost o a la nevera: mozzarella ratllada, tonyina en conserva i tomàquet fregit!
Untem la massa amb el tomàquet fregit.
Hi repartim per sobre la tonyina, ben trinxadeta.
I també el formatge ratllat.
Enrotllem la massa sobre si mateixa.
I la tallem a rodanxes.
Repartim les rodanxes en un motlle rodó, prèviament ruixat amb spray antiadherent. Jo he deixat reposar la massa una mica més abans d'enfornar (uns 20-30 minuts més) i cap al forn, prèviament escalfat a 180 graus, i en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador).
Deixem coure uns 20-25 minuts, o fins que els rotlles estiguin ben daurat (ja veureu com s'infla la cosa), i ja teniu el sopar llest! Només queda desenfornar, deixar refredar una miqueta damunt una reixa, i procedir a la pertinent i segur que satisfactòria degustació!
Simple i bó, què més es pot demanar?
ResponElimina