Ja sé que en bloc no penjo plats salats, però com que aquest està fet amb fruites, fresques i seques, esdevé un entrant amb reminiscències de postres! Es tracta d'una amanida en la que les progatonistes són les endívies. Aquesta hortalissa és molt popular a França, i quan voltem per allà, que és molt sovint, entra en tromba a la nostra taula! Ja veureu qué fàcil, que bona, i quin "colorido"! Un entrant de bandera!
INGREDIENTS
Per l'amanida
Endívies
Magranes
Ametlles torrades filetejades
Per la salsa
1 iogurt
1 bon raig d'OOVE
sal i pebre blanc
PREPARACIÓ
Renteu les endívies i les repartiu, fulla a fulla, damunt una safata!
Desgraneu les magranes i en repartiu força grans per sobre les endívies.
Afegiu les ametlles torrades filetejades.
I prepareu la salsa barrejant molt bé, en un bol, el iogurt, l'oli, la sal i el pebre blanc.
Deixeu caure regalims de la salsa per sobre les endívies, i deixeu la resta en el bol per si els comensals en volen més!
Més fàcil impossible, i més refrescant i gustosa també! Que vagi de gust!
También agradecemos de vez en cuando algún plato salado, sobre todo si se trata de una ensalada rica, sana y llena de color.
ResponEliminaUn abrazo enorme desde JUEGO DE SABORES