250 grams de sucre
3 ous
75 grams d'oli de girasol
125 grams de nata per muntar
250 grams de farina
12 grams de llevat químic tipus Royal
ametlla tipus crocant
PREPARACIÓ
A velocitat alta, batem els ous i els sucre fins que tripliquin el seu volum.
Després, baixem una mica la velocitat de la batedora i hi afegim, en un rajolí, l'oli i la nata.
En acabat, i amb moviments suaus, hi incorporem la farina i el llevat, prèviament barrejats i tamisats.
Us ha de quedar una massa, un pèl líquida. Més o menys així.
Amb la massa, ompliu les càpsul.les escollides.
I ben empolsineu cada magdalena amb ametlla tipus crocant.
Només us queda posar-les al forn, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 18 minuts, o fins que les veieu inflades i daurades (la prova de foc és tocar-les amb el dit i que la massa retorni, vol dir que estan al punt).
Desenfornar, deixar refredar (si us deixen) i degustar...ja ve tot seguit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada