dimarts, 9 de gener del 2018

FLORS DE FRANKFURT!

Avui he preparat un sopar tan senzill com vistós! Unes flors de frankfurt, fetes amb pasta de full i un rovell d'ou, que han triomfat entre els meus conillets d'índies, fins i tot entre el que no són gaire fans del frankfurt! Ja veureu quina cosa més simple i més divertida!


INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
frankfurts
rovell d'ous més un ou per pintar
formatge tipus havarti
un pessic de sal

PREPARACIÓ
Triem uns bons frankfurts.


Agafem cada salsitxa, li treiem les puntes i la fem a rodanxes, però sense acabar de tallar-les, que totes quedin unides.


Llavors, amb l'ajuda d'un tallapasta, tallem rodanxes d'una placa de pasta de full.


Col.loquem el frankfurt, enroscat, damunt la rodanxa de pasta de full.


Amb l'ajuda d'un palet, anem introduint la massa en cada un dels tallets del frankfurt.


Ha de quedar més o menys així.


Pintem el voltant de pasta de full amb una mica d'ou batut, perquè quedi ben daurat en coure'l.


I a la part del mig hi col.loquem uns trossets de formatge.


Enfornem a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant una 12-14 minuts, o fins que veiem que la pasta de full està daurada.


Un cop daurats, col.loquem al centre de cada flor de frankfurt un rovell d'ou, i tornem a enfornar durant uns 2 minuts. Penseu que el rovell, en sucar-hi pa, ha d'estar ben sucós, per tant, no us passeu amb la cocció.



I...ja teniu aquestes preciositats llestes!




Oi que fan patxoca? Doncs si les tasteu encara us en faran més!


Que vagi de gust!

1 comentari: