diumenge, 4 de novembre del 2018

TEULES DE PASTA CIGARETTE

La pasta cigarette és de les més senzilles de preparar, i és la base d'aquestes teules que, amb una mica d'ametlla a trossets, són un berenar espectacular! 


INGREDIENTS (per unes 40 teules)
60 grams de mantega
120 grams de sucre
80 grams de farina
100 grams de clara d'ou
ametlla a trossets

PREPARACIÓ
Batem la mantega (que tindrem a temperatura ambient) i el sucre. Jo ho fet amb la KA i l'accessori pala, però fins i tot ho podeu fer a mà.


Hi afegiu la meitat de les clares i continueu barrejant.



Després és el moment de la farina...


i per acabar la resta de clares.


Us ha de quedar una massa més o menys així.


Folreu una safata amb paper de forn, i repartiu pel damunt cullerades de massa. Les heu de separar força perquè després heu de repartir la massa amb l'ajuda d'una cullera, per formar cercles més amplis i prims.




Damunt de cada galeta, col.loqueu-hi un pessic de trossets d'ametlla.


I enforneu, a 170-180 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 6-7 minuts, o fins que estiguin daurades. Penseu que sempre queden més daurades del voltant que del centre.


I ara ve el toc final, per tal que quedin com veritables teules, tot just acabades de desenfornar les hem de disposar damunt quelcom cilíndric, per tal que es cargolin una mica.


I un cop fredes, ja les teniu a punt! Oi que són senzilles de preparar? Doncs quan les tasteu encara les trobareu més espectaculars!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada