dijous, 24 de gener del 2019

MAGDALENES CRUIXENTS PER DINS I PER FORA

Aquestes magdalenes han sigut el berenar d'avui...són molt bones i, a més, tenen una textura molt divertida, perquè són cruixents per dins (per l'avellana picada i torrada que porten), i per fora (pels cagallons de sucre dels que estic enamorada)! A veure què us semblen!


INGREDIENTS (Per 30 magdalenes aprox)
6 ous
500 grams de sucre
450 grams d'oli de girasol
750 grams de farina de blat
4 sobrets de bicarbonat
la pela de dues llimones ratllades
un paquet d'avellanes torrades i picades
un bon grapat de cagallons de sucre

PREPARACIÓ
Batem els sis ous amb el sucre, fins que, com a mínim, dupliquin el seu volum.


Tot seguit, i batent a velocitat més baixa, afegim l'oli de mica en mica.


A continuació incorporem la pela de llimona ratllada...


...i la farina amb el bicarbonat.



Aquest és el bicarbonat que he fet servir!

Remenem el just perquè la farina s'integri, i per acabar és el torn de les avellanes picades i torrades que els donaran el toc cruixent interior.




Repartim la massa entre les càpsules i posem a la nevera durant 30 minuts.


Abans d'enfornar, repartim pel damunt, generosament, els cagallons de sucre.



Escalfem el forn a 250 graus, llavors el baixem a 200 i hi posem les magdalenes. Enfornem durant 10 minuts, i, en acabat, baixem el forn a 180 graus, i coem 5 o 6 minuts més. 


Un cop cuites, deixeu refredar damunt una reixa...i llestes! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada