divendres, 25 de gener del 2019

MOCADORS DE PASTA DE FULL DE MELMELADA DE CEBA CASOLANA I FORMATGE DE CABRA!

Un dels comptes d'instagram que més segueixo, i que més divertit trobo, és el d'en Casto Roldan, àlies @reposteritobuscaesposo! Fa uns dies va fer uns mocadors de pasta de full farcits de bacon i formatge que em van semblar una gran idea...I ahir, la vaig posar en pràctica...això si...com que sempre m'engresco a última hora, vaig fer servir els ingredients que tenia a l'abast, i que van resultar ser una combinació, segons els catadors, explosiva! També els podeu preparar aquest finde com a tapa pel vermut! A veure què us semblen! 



INGREDIENTS (Per 9 mocadors)
1 placa rectangular de pasta de full
9 cullerades de melmelada de ceba (en el meu cas casolana, pots trobar la recepta clickant a aquí).
9 rodanxes de formatge de cabra
ou batut per pintar

PREPARACIÓ
Agafem la placa de pasta de full i la tallem en nou porcions.



Damunt de cada porció, i en diagonal, repartim una cullerada de melmelada de ceba.


Al damunt, hi col.loquem una rodanxa de formatge de cabre, partida per la meitat.



Pintem amb ou batut els costats i ajuntem les puntes per l'altre diagonal, procurant pintar també el punt d'unió amb ou batut, per tal que en coure's no s'obrin els mocadors.



Pincem una mica les puntes, per aconseguir una mica d'efecta "barca", i acabem de pintar amb una mica més d'ou batut tota la superfície.



Disposem damunt una safata de forn, i enfornem, a 190 graus i opció rebosteria (escalfol a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15 minuts o fins que estiguin ben daurats.


La cosa seria deixar-los refredar una mica damunt una reixa...però si els de casa els veuen o oloren...no arribaran a la reixa!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada