diumenge, 5 de maig del 2019

PASTÍS DE FORMATGE "LA VIÑA"

Avui ha tocat una recepta senzillíssima però amb uns resultats que us faran glatir! El més que famós pastís de formatge del restaurant basc "La Viña" de Donostia, que fa poc va penjar una de les meves blocaires de capçalera, la Marta de Pa de Nous. No pot ser més senzill, ni tampoc més bo! Ja ho veureu!


INGREDIENTS (Per un motlle d'uns 24 cm aprox.)
600 grams de formatge crema tipus Philadelphia
250 grams de nata per muntar
4 ous mida mitjana (o 3 talla L)
210 grams de sucre blanc
18 grams de farina de blat

PREPARACIÓ
Tan senzill com posar tots els ingredients al bol de la KA, i amb l'accessori globus bateu bé durant un parell de minuts.


Us ha de quedar una massa més o menys així.


Llavors folreu un motlle amb paper de forn, ruixeu amb spray antiadherent, i aboqueu-hi la massa.



Enforneu en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), a 190 graus, durant 50 minuts. I deixeu refredar dins el forn, primer amb la porta tancada i després mig oberta.


I voilà! Us costarà resistir-vos a no tastar-lo abans de les postres!


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Es cierto que es muy fácil de hacer y que está estupenda, pero la pobre es poco fotogénica, no se puede tener todo!!!
    Un abrazo
    Blanca

    ResponElimina