diumenge, 4 d’agost de 2019

LAYER CAKE D'OREO...UN PECAT CAPITAL!

Normalment no faig el pas a pas dels pastissos d'aniversari...són complicats de preparar, i fotografiar cada graó del procés em distreu de l'objectiu final que normalment tinc al cap, però aquest vaig decidir immortalitzar-lo per poder repetir-lo exactament igual algun dia, ja que es tracta d'un dels pastissos preferits de la meva filla petita!


INGREDIENTS (per un pastís petit, de 18 cm de diàmetre)
Per les bases
5 ous (els heu de pesar amb closca i tot)
el mateix pes dels ous en mantega, sucre i farina (amb llevat incorporat)
dues culleradetes de pasta de vainilla bourbon
la meitat de la part fosca de les oreos d'un paquet ben trinxada

Per la crema
320 grams de formatge crema tipus Philadelphia
100 grams de sucre llustre
90 grams de crema de cacau i avellanes
185 grams mantega
la part blanca de totes les oreos d'un paquet.

Per la decoració
xocolata negra de cobertura fosa
la resta de la part fosca de les oreos trinxada
més oreos i cagallons daurats

Evidentment, les oreo són l'estrella d'aquesta recepta!

PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé, fins obtenir una crema ben suau, la mantega i el sucre.


Afegim la pasta de vainilla i remenem fins que s'integri.


Llavors és el torn dels ous, un a un. Haureu de batre una bona estona més, fins tornar a obtenir una massa cremosa.



Llavors és el torn de la farina, amb llevat incorporat,


i de les oreos trinxades (la meitat de la part fosca de les oreos de tot un paquet).


Ja veureu quina massa més cremosa que us quedarà. L'heu de repartir en parts iguals en tres motlles, i enfornar, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 25 minuts, o fins que en punxar-los, l'estri us surti net.


Les bases, un cop cuites, han de tenir aquest aspecte. Si us surten bonyegudes, les haureu d'anivellar.


Mentre les bases es refreden completament, preparem la crema. Posem tots els ingredients, a temperatura ambient, en el bol de la KA i batem, a velocitat alta, ben bé 10 minuts, fins a obtenir una crema d'allò més brillant i suau.


Reserveu la crema a la nevera fins al moment d'utilitzar-la.


I ja només us queda muntar el pastís. Base, capa de crema, base, capa de crema, base, i recobriment complet amb crema. Si veieu que la crema, de treballar-la, se us estova, entre pas i pas, una estona de nevera, i tot solucionat!




La decoració ja és al vostre gust. Jo he posat l'oreo trinxada a la part de baix, la xoco de cobertura desfeta a la de dalt, vessant, i he acabat de decorar amb la crema sobrant, més oreos i cagallons daurats!

Ja veureu, si el feu, que teniu l'èxit assegurat! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada